Support

Eventgoose streeft er naar om alle support
aanvragen binnen 24 uur af te handelen!!

FAQ
Eventgoose is 100% gratis voor organisatoren. Wij rekenen een service + transactiekosten door aan de bezoeker. Die servicekosten zijn afhankelijk van de type organisatie en zijn maximaal 1 euro per bezoeker (inclusief btw).
Ja, via onze gastenlijst module kun je gratis kaarten aanbieden aan belangrijke gasten of bezoekers die een ticket hebben gewonnen.
Elke event wordt apart bekeken en in overleg met de organisatie wordt bepaald welke scan-oplossing het beste past bij het evenement. Voor kleinere events wordt vaak gebruik gemaakt van de scan-app, beschikbaar in IOS en Android. Voor events met een hoger aantal bezoekers, maken we gebruik van de scan-software die zowel bedraad als draadloos, in te zetten is.
Of je nu 1 of 100 online tickets verkoopt, alle features zijn direct beschikbaar. Voor een uitgebreide lijst, klik hier
Ja, jij bent 100% eigenaar van alle data die wordt gegenereerd tijdens het aankoopproces. Gebruik de data om je events beter te promoten!

Geen antwoord
op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op!

Contact

Your browser does not support CSS animations.

Menu