Ticket kwijt?


Don't worry!
Vul hieronder jouw e-mailadres in, waarmee je de tickets hebt besteld. Dan versturen wij gewoon nogmaals jouw tickets toe!FAQ

Mijn tickets
Ja dit is mogelijk. Zorg ervoor dat de barcode goed zichtbaar is in het scherm. Zet de helderheid zo hoog mogelijk zodat de barcode goed te scannen is vanaf je scherm.
Zorg ervoor dat je Adobe Reader op de computer hebt staan. Adobe kun je hier downloaden.
Als het erg druk is kan het even duren voordat je ticket is geladen na bestelling. Je kunt altijd de email-bevestiging afwachten. Vanuit daar kun je het ticket nogmaals downloaden.
De geldigheid van het ticket wordt door de barcode bevestigd. Er wordt niet gecontroleerd op naam. Alleen als de organisatie expliciet aangeeft dat het ticket persoongebonden is, is overdracht niet mogelijk.
Wij mogen zonder toestemming van de organisatie geen tickets wijzigen / annuleren / upgraden of om wisselen voor ander type tickets. Neem dus contact op met de organisatie van het evenement.
Betalingen
In de shop maken we gebruik van Ideal, Paypal, Visa/Mastercard/Bancontact/Giropay.
Krijg je een foutmelding na de bestelling, controleer dan eerst of het geld van je bankrekening is afgeschreven en of je een emailbevestiging hebt ontvangen van Eventgoose. Is er geld afgeschreven en heb je geen email-bevestiging ontvangen, neem dan contact op met de helpdesk.
Wij sturen geen facturen voor de bestelde e-tickets. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met de organisatie van het desbetreffende evenement.
Heb je inhoudelijke vragen over het evenement, neem dan direct contact op met de organisatie.
Als het erg druk is zou je wel eens in de wachtrij gezet kunnen worden. DIt is ingebouwd om te voorkomen dat door grote online piekverkopen het systeem plat wordt gelegd.


Geen antwoord
op je vraag gevonden?


Mail ons je vraagYour browser does not support CSS animations.

Menu